Meyer – Laivanrakennusoppilaitos

Meyer Turku

Kiinnostaako ura Turun telakalla?

Olemme arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijäyritys. Tulevaisuudennäkymämme ovat erinomaiset. Tarvitsemme monipuolisesti satoja uusia osaajia laivaprojektien suunnittelemiseen ja toteuttamiseen.

Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa.

Tarjoamamme työtehtävät haastavat kehittymään jatkuvasti laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Ennätyksellinen tilauskanta tuo ennennäkemätöntä jatkuvuutta!

Meyer Turku Oy
Telakkakatu 1
20240 TURKU
Puh. +358 (0)10 6700
S-posti: info@meyerturku.fi
www: meyerturku.fi

Kotikaupunkina Turku

Turku on jo 187 000 turkulaisen koti. Kaikkiaan Turun seudulla – mukaan lukien Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko ja Sauvo – asuu yli 300 000 asukasta. Turku on myös noin 20 000 yrityksen koti.

Turku tarjoaa hyvät edellytykset elää ja kasvaa: Turussa kaikki on lähellä – Turussa ja Turun lähiseudulla asut hyvin. Tarjolla on joustavaa päivähoitoa, aktiivisia kouluja, liikuntaa ja kulttuuria jokaiseen makuun. Turku panostaa myös nuorten koulutukseen.